Een grafisch ontwerp is het eerste ‘gezicht’ van de onderneming en als je iemand betaalt om het gezicht van een onderneming te verbeelden, wil je natuurlijk weten welk gezicht daarbij hoort.

Hier ben ik dan Cindy van Loon – van Esch; een Brabantse vrouw in hart en nieren, voorzien van een goed ontwikkeld gezond verstand, een dosis zakelijke intuïtie, een stevige werkmentaliteit en in bezit van de juiste papieren.

Die papieren heb ik gehaald in Boxtel op het MBO Sint Lucas, gevolgd door een HBO-opleiding bij Sint Joost in Breda. Zelf vind ik mijn praktijkervaring waardevoller dan boekenkennis. Deze praktijkervaring heb ik in loondienst opgedaan door meer dan tien jaar als grafisch ontwerper te werken. Eerst voor een beletteraar en daarna bij een drukkerij. Vanaf 2016 werk ik daarnaast als zelfstandig grafisch ontwerper onder de naam Studio Twist.

Dit eigen bedrijf geeft me de ruimte om me te focussen op projecten waar ik me toe aangetrokken voel. De twister uit het logo staat er niet voor niets, het symboliseert alle creatieve ideeën die in mijn hoofd de revue passeren. Deze ideeën zijn op zoek naar een doel, een focuspunt: de onderzijde van de twister.

Interesse om met mij te werken? Ik laat graag mijn gezicht zien voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Bel of mail me gerust.

Contact

Naam(Vereist)